KARS / MERKEZ - Faik-Fikriye Torunoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz Bu Yıl Yapılan Spor Müsabakalarında Madalya Rekoru Kırdı.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI BAŞARI DURUMU

1) Okulumuz FUTBOL Erkek Takımımız  22-30 Kasım tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda il üçüncüsü olmuştur. Bu branşta toplam 22 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

2) Okulumuz  BADMİNTON  Kız Takımımız  29 Kasım/3 Aralık  tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda il üçüncüsü olmuştur. Bu branşta toplam 5 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

3) Okulumuz YÜZME  Kız Takımımız  7-9 Aralık  tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda derece elde edememiştir. Bu branşta toplam 2 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

4) Okulumuz VOLEYBOL Kız Takımımız  9-20 Aralık  tarihlerinde yarışmalara katılmış olup gruptan çıkma başarısı göstermiştir. İl genelinde  derece elde edememiştir. Bu branşta toplam 12 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

5) Okulumuz  FUTSAL  Kız Takımımız  16-24  Aralık  tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda il İkincisi olmuştur. Bu branşta toplam 14 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

6) Okulumuz  FUTSAL  Erkek Takımımız  16-24  Aralık  tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda derece elde edememiştir. Bu branşta toplam 7 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

7) Okulumuz JUDO  Erkek ferdi yarışmasında   22 Aralık tarihinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda kendi kilosunda il birincisi  olmuştur. Bu branşta toplam 1 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

8) Okulumuz GÜREŞ  Erkek Takımımız  28 Aralık tarihinde  yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda Serhat ÇİNTESUN ve Ömer YİLKİN kendi kilolarında il birincileri  olmuştur. Bu branşta toplam 2 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

9) Okulumuz DART  Erkek Takımımız  3 Ocak  tarihinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda il birincisi olmuştur. Bu branşta toplam 4 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

10) Okulumuz DART  Kız Takımımız  3 Ocak  tarihinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda il üçüncüsü olmuştur. Bu branşta toplam 4 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

11) Okulumuz KORT TENİS  Kız Takımımız  14-18 Şubat  tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda il ikincisi olmuştur. Bu branşta toplam 4 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

12) Okulumuz  SATRANÇ  Kız Takımımız  17-18 Şubat  tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda il ikincisi olmuştur. Bu branşta toplam 5 öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

13) Okulumuz  ATLETİZM kız Takımımız  29-30 Mart   tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda takım halinde  il birincisi olmuştur. Bu branşta toplam 11  öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

14) Okulumuz  ATLETİZM erkek  Takımımız  29-30 Mart   tarihlerinde yarışmalara katılmış olup müsabakalar sonucunda takım halinde  il ikincisi olmuştur. Bu branşta toplam 8  öğrencimiz yarışmaya katılım sağlamıştır.

SPOR MÜSABAKALARINDA DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ TALİP OĞULTARHAN'A , BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ ARİF HOPAÇ'A, PDR ÖĞRETMENİMİZ GÖKHAN GEÇENER'E VE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

04-04-2022

06-04-2022